2020. augusztus 11., keddMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Görög gigász pályázik a Malév GH helyére Ferihegyen

Görög gigász pályázik a Malév GH helyére Ferihegyen

Erős nemzetközi földi kiszolgáló érkezhet Ferihegyre, az AIRportal.hu-hoz eljutott iparági értesülések szerint a délkelet-európai piacon meghatározó, több mint 30 repülőtéren jelen lévő görög Goldair-csoport a BHS Handling Kft. felvásárlásával terjeszkedhet a régiónkban.

Goldair BHS Kft-re változtatja a nevét a magyar BHS Handling Kft., amely az ITM Légügyi Hatóság nyilvántartása alapján 2020 januárjában szerezte meg a repülőgépek és légiutasok teljes körű kiszolgálásához szükséges hatósági engedélyeket.

A lap szerint a Goldair-csoport Görögország vezető logisztikai és szállítmányozási vállalata, tulajdonosa, Kallinikosz Kallinikosz az ország legnagyobb befolyású embereinek egyike. A Goldair Group nem csak a légi, hanem a vízi és a vasúti közlekedésben, a logisztikai iparágban és a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/07/30/legikozlekedes_malev_goldair_gorog/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ne dőljön be, ha Csányi Sándor nevében tuti bitcoinbizniszt ajánl valaki

Ne dőljön be, ha Csányi Sándor nevében tuti bitcoinbizniszt ajánl valaki

Újfajta internetes csalásra figyelmeztet az OTP Bank: a csalók Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatójának nevével …