2023. május 31., szerdaMa Angéla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Angéla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Ezen a hétvégén is bárki birtokba veheti a rakpartot

Hirdetés

Ezen a hétvégén is bárki birtokba veheti a rakpartot

Folytatódik a népszerű hagyomány: az április 1–2-i hétvégén a pihenni, mozogni vagy edzeni vágyók újra birtokukba vehetik teljes szélességében a pesti alsó rakpartot a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között – írja lapunkhoz elküldött közleményében a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Erre az útszakaszra péntekről szombatra virradó éjszakától vasárnap este 23 óráig nem hajthatnak be a gépjárművel közlekedők. A déli irányú közúti forgalom az Irányi utcai lehajtón térhet le a rakpartra, a Közraktár utcától északi irányba közlekedők a Havas utcánál hagyhatják el.

rakpart

Fotó: BKK

Az Erzsébet híd (Irányi utca) és a Közraktár utca között nem lehet az útpályán gyalogosan közlekedni, a megnyitott rakpartszakasz déli irányból az alsó rakpart járdáján vagy a felső rakparton közlekedő villamosokkal közelíthető meg.

Hirdetés

Az Erzsébet híd pesti hídfőjétől érkezők a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/03/31/bkk-rakpart-egeszseges-eletmod-erzsebet-hid-lanchid/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A változás éve: tekert a csapokon Európa, dobta az orosz gázt

A változás éve: tekert a csapokon Európa, dobta az orosz gázt

Az Európai Unió belföldi földgázkereslete 13,2 százalékkal csökkent 2022-ben az azt megelőző évhez képest – írja elemzésében …