2022. augusztus 14., vasárnapMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.14. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Ezeket a dolgokat mindenképpen érdemes elpakolni a nyaralásra

Hirdetés

Ezeket a dolgokat mindenképpen érdemes elpakolni a nyaralásra

A nyaralás – amely sokaknak az év egyik legjobban várt időszaka -, könnyen rémálommá válhat, ha az új környezet, az ismeretlen kórokozók vagy az idegen egészségügyi rendszer kellemetlen meglepetéseket okoznak. Ennek elkerüléséhez fontos, hogy a lehető legfelkészültebben, az alapvető gyógyszerekkel és eszközökkel felszerelkezve vágjunk bele a kalandokba.

„Indulás előtt jó, ha alaposan felmérjük a terepet, akár írjuk fel a sürgős esetekben hívható telefonszámokat, nézzünk utána a közelben lévő egészségügyi intézményeknek, gyógyszertáraknak, Google térképen el is tudjuk menteni őket későbbre, ha szükséges, ne a legnagyobb ijedtség, kapkodás közepette kelljen még azt is keresgélni. Belföldi nyaralás esetén az ügyeletek, valamint a gyógyszertárak keresésében a surgossegi.info is segítségünkre lehet. A weboldal segítségével kevesebb mint egy perc alatt megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb eső szakellátót, vagy nyitva tartó patikát” – mondta el Németh Franciska.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220802-ezeket-a-dolgokat-mindenkeppen-erdemes-elpakolni-a-nyaralasra-gazdasag.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Itt a határozat a Ryanair-bírság okáról

Itt a határozat a Ryanair-bírság okáról

Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn jelentette be, hogy 300 millió forintos bírságot kapott a Ryanair …