2022. május 19., csütörtökMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
2022.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Ezeken a helyeken folytatódik a NAV országos ellenőrzés-sorozata

Hirdetés

Ezeken a helyeken folytatódik a NAV országos ellenőrzés-sorozata


Bács-Kiskun megye

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai áprilist követően májusban és júniusban is ellenőrzik a vendéglátókat, a revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják, majd nyomon követik a bevételek alakulását.

Emellett szeptemberig ellenőrzik a taxiszolgáltatókat; az adóellenőrök a számla- és nyugtadást, a taxaméterek megfelelő használatát, valamint a bejelentkezési kötelezettséget vizsgálják. A próbavásárlásokon túl számítani kell egész napos forgalomszámlálásra, illetve hétvégi ellenőrzésre is. A NAV folyamatosan nyomon követi a bevételek alakulását a pénztárgépek adatai alapján.

Veszprém megye

A NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai május 2. és 6. között az alábbi járásokban ellenőrzik a zöldség- és gyümölcskereskedőket.

  • május 2. hétfő: Devecser
  • május 3. kedd: Balatonfüred
  • május 4. szerda: Várpalota
  • május 5. csütörtök: Veszprém
  • május 6. péntek: Ajka

A NAV ellenőrei a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgépek megfelelő használatát vizsgálják.

Hirdetés

Zala megye

A NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai április 22. és május 8. között a ruha-, cipő-, óra-, ékszerüzleteket, valamint a vendéglátóhelyeket ellenőrzik. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, az online pénztárgépek használatát, valamint az áruk eredetét vizsgálják.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220502-nav-ellenorzesek-18-het.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy amerikai recesszió magával ránthatja egész Európát

Egy amerikai recesszió magával ránthatja egész Európát

A világszerte tapasztalható infláció, az emelkedő olajárak és a globális instabilitás miatt egyre több közgazdász …