2023. február 8., szerdaMa Aranka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.02.08. Aranka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Évi 140 millió forintért keres légiutas-kísérőt a Netflix

Hirdetés

Évi 140 millió forintért keres légiutas-kísérőt a Netflix

Ahogy azt tavaly májusban megírtuk, a Netflix 150 alkalmazottat bocsátott el, miután bevételei csökkentek, azonban a streaming-szolgáltató a napokban új álláshirdetést adott fel: a Netflix légiutas-kísérőt keres az egyik magánrepülőgépére. A vállalat a sikeres pályázónak akár évi 385 ezer dollárt (vagyis kb. 140 millió forintot, azaz havonta nagyjából 11,7 milliót) fizetne – írja a BBC.

Mint írják, a vállalat olyan jelentkezőt keres, akinek “független ítélőképessége van, képes a diszkrécióra, és kiemelkedő ügyfélszolgálati képességekkel rendelkezik.” Emellett a sikeres jelentkezőnek arra is képesnek kell lennie, hogy kevés irányítással, önállóan elboldoguljon.

A hirdetés szerint a csapat, ahova az új kollégát keresik, “abban segít a cégnél, hogy hatékonyabban és eredményesebben érjék el a világot, így a vállalat továbbra is örömet tudjon okozni világszerte”.

Hirdetés

Az utaskísérő feladatai közé tartozik majd a “Super Midsize Jet” repülőgépen a pilótafülkében, a kabinban és a galérián található vészhelyzeti berendezések ellenőrzése a felszállás előtt. Emellett képesnek kell lennie akár 13,6 kg súlyú tárgyak felemelésére is.

A légiutas-kísérők éves átlagfizetése az Egyesült Államokban több mint 62 000 dollár az amerikai Munkaügyi Statisztikai Hivatal szerint.

Forrás:
http://hvg.hu/gazdasag/20230118_Legiutaskiserot_keres_a_Netflix#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bajban az ingatlanpiac, nem állnak sorban a „vacakokért”

Bajban az ingatlanpiac, nem állnak sorban a „vacakokért”

Baj van az ingatlanpiacon „Észszerű gondolkodás ereszthet gyökeret az ingatlanpiacon 2023-ban” – az Index 2022-es …