2021. január 16., szombatMa Gusztáv napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.16. Gusztáv Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Érdemes lassan megrendelni a bejglit karácsonyra

Hirdetés

Érdemes lassan megrendelni a bejglit karácsonyra

Lassan mindenkinek el kell gondolkodnia azon, milyen süteményt szeretne karácsonyra. December eleje és közepe között ugyanis érdemes megrendelni a finomságokat, ha biztosak akarunk lenni abban, hogy a bejgli, a zserbó ott lesz az asztalon az ünnepek alatt.

Ezzel ráadásul a cukrászoknak is lehet kedvezni, mert jobban meg tudják előre tervezni a karácsonyi időszakot, elvégre mindenki igyekszik eltalálni az általános forgalmat, és azt a mennyiséget készíti el. Vagy valamivel többet, hogy ha valaki véletlenül az utolsó pillanatban esne be a cukrászdába, akkor neki is jusson bejgli. Szóval az sem jó, ha túl kevés sütemény készül, de az sem, ha túl sok, mert akkor a cukrászokon marad, és nem tudnak mit csinálni a sok finomsággal az ünnepek után.

Ráadásul a teljesítőképesség is kérdéses a jelenlegi járványhelyzetben, mert bármikor előfordulhatnak megbetegedések, kieshetnek a termelésből a kollégák, ami nehézséget okozna.

A karácsony előtti időszakban a tartós termékek mennek a legjobban, és idén is ez a tendencia várható.

Hirdetés

Nem meglepő, de a leginkább húzótermék ilyenkor a bejgli. Anélkül nincs is karácsony.

Utána az édes teasütemények következnek, amelyek elállnak, és végig lehet fogyasztani az ünnepek alatt. De a népszerűségi listán

  • a hagyományos magyar sütik,
  • a mézes krémes,
  • mézes zserbó,
  • diós zserbó,
  • az aprósütemények
  • és a hókifli is

előkelő helyen szerepel, igaz, vannak, akik tortát rendelnek az ünnepekre.

Több cukrászda kínálatában megtalálható ilyenkor a Buche de Noël is, a francia fatörzstorta modern, mousse-os változata, valamint más nemzetek süteményei, mint a stollen, a flódni vagy a panettone.

Buche de Noël

Buche de Noël

Fotó: Francois Guillot / AFP

A karácsonyi időszak igazából a karácsony előtti néhány napot, hetet jelenti a cukrászok számára. Ilyenkor vannak a céges megrendelések, rendezvények is, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/11/26/karacsonyi_sutemenyek_bejgli/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb állami milliárdokat kap a divatipar

Újabb állami milliárdokat kap a divatipar

Megemelték a keretösszeget, így tízmilliárd helyett 15 milliárd forintra […] A teljes cikk megtekintéséhez és …