2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Elsüllyedt a legendás hongkongi úszó étterem – képek

Hirdetés

Elsüllyedt a legendás hongkongi úszó étterem – képek

A Jumbo nevű úszó étterem a Dél-kínai-tengeren borult fel, miközben egy meg nem nevezett helyre szállították át – írja a BBC az üzemeltető vállalat anyacégének közlése alapján.

Az Aberdeen Restaurant Enterprises elmondta, nagyon szomorúak az eset miatt, de a személyzet egyetlen tagja sem sérült meg.

Noha a tulajdonosok elondása alapján az elszállításhoz bevonták a szükséges szakértőket, és beszerezték a kellő engedélyeket, vasárnap azonban a Jumbo elsüllyedt a Paracel-szigetek közelében.

Az Aberdeen közlése szerint a szerencsétlenséget a „kedvezőtlen körülmények” okozták, a hajó pedig léket kapott. Hozzátették, a helyszínen a vízmélység több mint 1000 méter, ami rendkívül megnehezíti a mentési munkálatokat.

Hirdetés

Bár a Jumbo bezárásának közvetlen oka a világjárvány volt, az étterem évek óta pénzügyi problémákkal küzdött. Az üzemeltető (Melco International Development) a múlt hónapban közölte, hogy az üzlet 2013 óta nem volt nyereséges, mi több, jelentős veszteségeket termelt.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220621-jumbo-hongkong-hajo-etterem.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A McDonald’s kivonult Oroszországból, helyette penészes, rovaros burgereket árulnak

A McDonald’s kivonult Oroszországból, helyette penészes, rovaros burgereket árulnak

A McDonald’s is azok közé a cégek közé tartozik, amely kivonult az orosz piacról, miután …