2021. január 23., szombatMa Zelma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.23. Zelma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Első körben örüljünk annak is, ha a legénybúcsúk visszatérnek Budapestre

Hirdetés

Első körben örüljünk annak is, ha a legénybúcsúk visszatérnek Budapestre

A hazai turizmus továbbra is bajban van, amelynek egyik legnagyobb vesztese a fővárosi turizmus. Erről Terítéken Budapest turizmusa címmel tartott élő webináriumot a Turizmus Online, amelyen Faix Csabától kérdezhettek a szakmabeliek.

Lassú felépülésre kell számítani. Valamiféle külföldi turizmus biztosan lesz már a nyáron, de a járványidőszak előtti szint elérésére sokat kell még várni. 2022 előtt aligha áll vissza a korábbi állapot, úgyhogy türelmesnek kell lenni. Ugyanakkor készen kell állni, hogy Budapest ne maradjon le a többi várossal szemben, amikor újraindul a nemzetközi turizmus

– mondta Faix Csaba, a Budapest Brand vezérigazgatója.

A Budapest Brand a Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ egyesülésével jött létre azzal a céllal, hogy egyszerre alakítsa a város márka- és turizmussal kapcsolatos stratégiáját, valamint feleljen a kulturális tartalom előállításáért és a fesztiválok, vásárok szervezéséért.

Hirdetés

Örülnünk kell a lány- és legénybúcsúknak is

Faix Csaba szerint Budapest egyik fő célja, hogy visszaszerezze a turistákat, ám nincs a kezükben varázsgömb, így még nem tudják a mikéntjét. Hosszú távon az a szándék, hogy egységes márkastratégiával, innovatív projektekkel sokszínű, fenntartható és biztonságos környezetet teremtsenek, és Budapest Európa egyik legélhetőbb városa legyen.

Ennek egyik eleme lenne, hogy a külföldről érkező turisták nagy része ne elsősorban a bulinegyedet célozza meg, hogy Budapest ne a lány- és legénybúcsúk európai Mekkája legyen, és a város többi szépségét is megmutassák az idelátogatóknak. Az arculati változás tervben van, csakhogy rövid és hosszú távon ez nem megvalósítható.

Budapest olcsó […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/11/25/budapest_turizmus_nemetorszag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Lidl nevével is csalók élnek vissza

A Lidl nevével is csalók élnek vissza

A Lidl Magyarországhoz az elmúlt napokban több megkeresés érkezett sms-ben terjedő csalásokról, melyeknek célja, hogy …