2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Elon Musk már a Twitter vezetőjeként viselkedik, pedig még nem is vette meg

Hirdetés

Elon Musk már a Twitter vezetőjeként viselkedik, pedig még nem is vette meg

Az elmúlt két hónapban Elon Musk nyilvánosan kritizálta a Twitter termékét, politikáját és vezetőit; az alkalmazottak szerint Musknak viszont fogalma sincs arról, hogyan kell egy közösségi médiavállalatot vezetni. Ilyen előjelekkel ültek ma le tárgyalni a felek.

A világ leggazdagabb embere szerint ahhoz, hogy a Twitter elérje az egymilliárd felhasználót, az előfizetéses modellt kéne alkalmazni, amivel ellenőrizni tudnák a felhasználókat, úgy, hogy azoknak nem kéne felfedniük személyazonosságukat, de a fizetés már önmagában egy azonosítás lenne. A reklámok továbbra is fontos szerepet töltenének be a Twitter üzleti modelljében, de Muskot továbbra is aggasztják a hamis profilok, amint arról már korábban is vallott.

A Twitter munkatársait leginkább Musk távmunkáról alkotott véleménye foglalkoztatta a találkozón. Musk álláspontja szerint csak a „kiváló dolgozók” számára kéne engedélyezni a távmunka lehetőségét, és véleménye szerint az alkalmazottak túl sokat rágódnak a home office lehetőségén. A milliárdos a SpaceX-hez hasonló kompenzációs struktúrát alkalmazna, részvény- és opciós juttatásokkal, valamint hathavonta likviditási ablakokkal.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/06/16/elon-musk-twitter-targyalas-alkalmazottak-felhasznalo-home-office-elofizetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Van egy ország, ahol már aranyérmékre váltanak az infláció miatt

Van egy ország, ahol már aranyérmékre váltanak az infláció miatt

A több évtizedes gazdasági válsággal és a 2006 óta hiperinflációval küzdő Zimbabwéban ugyanis épp erre …