2023. október 2., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Elképesztő dolgot talált egy 14 éves lány a repülőgép mosdójában

Elképesztő dolgot talált egy 14 éves lány a repülőgép mosdójában

Döbbenetes élményben volt része annak a 14 éves amerikai lánynak, aki a családjával Charlotte-ból Bostonba tartott. A lány ugyanisa repülő vécéülőkéjének hátulján egy odaragasztott iPhone-t talált.

Az eset szeptember 2-án történt, az American Airlines egyik járatán. A lánynak a személyzet egyik férfi tagja mondta a repülőn, hogy nyugodtan használja az első osztály mosdóját. A férfi előbb bement a mosdóba, majd közölte a lánnyal, hogy a vécé ülőkéje eltört, de ne aggódjon. A férfi azt követően is bement a mosdóba, hogy a lány kijött.

Az állami rendőrség később jelezte, hogy az ügyben az FBI az elsődlegesen illetékes nyomozóhatóság, ugyanis az incidens a levegőben történt, ahol az FBI-nak van illetékessége. Az FBI szóvivője egyelőre nem kommentálta az esetet.

Az American Airlines viszont kiadott egy közleményt, amelyben elmondták, a légitársaság nagyon komolyan veszi az ügyet, és teljes mértékben együttműködnek a nyomozóhatóságokkal.

Forrás: Yahoo News

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230919-repulogep-usa-iphone-telefon-nyomozas.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Tovább gyűrűzik a Booking-botrány

Tovább gyűrűzik a Booking-botrány

A Booking.com weboldal hónapok óta okoz fejfájást a szállodatulajdonosoknak. Mint arról az Indexen is írtunk, …