2023. február 8., szerdaMa Aranka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.02.08. Aranka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Egy Kína ellen is bevethető szuperfegyverről tanácskozik a davosi elit

Hirdetés

Egy Kína ellen is bevethető szuperfegyverről tanácskozik a davosi elit

A generatív mesterséges intelligencia, vagyis az a technológia, amely gyakorlatilag bármilyen szöveges tartalmat megír, elkészíti a matek házit, és még programoz is, nem csak a Szilícium-völgyi kockázati befektetőket, de a davosi elitet is lázban tartja.

A ChatGPT egy chatbotprototípus, amely mesterséges intelligencia segítségével képes megérteni a természetes emberi nyelvet, és írott szöveget generál. Egyelőre a béta verziója érhető el, bár az is korlátozottan, ugyanis a sok felhasználótól rendszerint túlterhelődik a rendszer.

Úton van azonban a tudásban a demót messze túlszárnyaló verzió, amelynek a képességeit egyelőre csak találgathatjuk, de egy biztos, elementális erővel változtatja meg a világot.

Hirdetés

A davosi vezetők a születőben lévő technológia széleskörű felhasználási lehetőségeit ismertették. Arra jutottak, hogy használható programozási asszisztensként , de a katonai fölényért folytatott globális versenyben is lépéselőnyt adhat – világított rá a Reuters.

Berobban és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/01/17/chatgpt-davos-openai-san-francisco-technologia-mesterseges-intelligencia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bajban az ingatlanpiac, nem állnak sorban a „vacakokért”

Bajban az ingatlanpiac, nem állnak sorban a „vacakokért”

Baj van az ingatlanpiacon „Észszerű gondolkodás ereszthet gyökeret az ingatlanpiacon 2023-ban” – az Index 2022-es …