2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Drasztikus lépésre szánta rá magát a Mars csoki gyártója

Drasztikus lépésre szánta rá magát a Mars csoki gyártója

A csokoládé gyártója azt mondta, hogy a brit Tesco áruházakban kapható új csomagolással a „fenntarthatóbb jövő” alapjait szeretnék letenni.

A Mars csokikat előállító vállalat elmondta, az a célja, hogy minden csomagolása „újrahasznosítható, újrafelhasználható vagy komposztálható” legyen.

Richard Sutherland-Moore, a Mars Wrigley UK csomagolási szakértője arról tájékoztatott, hogy a cég különböző csomagolási ötleteket vizsgál az összes édességéhez.

Hatalmas beruházást hajtanak végre

A Mars szelet esetében a kihívás szerinte az volt, hogy megfelelő védelmet biztosítsanak, „miközben garantálják a termék élelmiszer-biztonságát, minőségét és sértetlenségét az élelmiszer-pazarlás megelőzése érdekében”.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/05/29/csokolade-papircsomagolas-edesseg-mars-fenntarthatosag-kornyezetvedelem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Majdnem agyonverték őket Alsózsolcán, most válaszokat akarnak adni

Majdnem agyonverték őket Alsózsolcán, most válaszokat akarnak adni

„Mi, az Andrada tulajdonosai és vezetése, teljes mértékben értjük és komolyan vesszük az akkumulátor-újrahasznosítási technológiák keltette …