2023. március 25., szombatMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Drágábban adja a legjobb helyekre szóló jegyeket egy nagy mozihálózat

Hirdetés

Drágábban adja a legjobb helyekre szóló jegyeket egy nagy mozihálózat

Váratlan bejelentéssel állt elő hétfőn a legnagyobb amerikai moziláncak számító AMC. A vállalat új árazási rendszere szerint ugyanis a nézőknek többet kell fizetniük a legjobbnak tartott, középső ülőhelyekre szóló jegyekért – írja a New York Post. Az első sorokba szóló jegyek viszont valamivel olcsóbbak lesznek a standard jegyárnál.

Az AMC közlése szerint az új árazási rendszert már be is vezették egyes létesítményeikben, és a tervek szerint az év végére általánossá válik az egész országban. Az új díjszabások végül minden amerikai mozira érvényesek lesznek, de csak a délután 4 óra után vetített filmek esetében.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230207-usa-amc-mozi-jegy-ar-film.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy német bank bedőlésétől rettegnek az emberek

Egy német bank bedőlésétől rettegnek az emberek

A bankrészvények újra zuhanni kezdtek a pénteki európai tőzsdei kereskedésben, ugyanis attól rettegnek az emberek, hogy további …