2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / David Beckham is lát fantáziát az elektromos autókban

Hirdetés

David Beckham is lát fantáziát az elektromos autókban

A korábbi angol válogatott középpályás, David Beckham tízszázalékos részesedést szerzett a brit székhelyű Lunaz elektromos autóipari cégben, amely vállalat autók restaurálásával és villamosításával foglalkozik. Az exlabdarúgó különféle beruházásokban lesz érdekelt e-sporthoz, szépségápoláshoz és ma már autókhoz kapcsolódó vállalatokban – adta hírül a Reuters.

David Beckham DB Ventures nevű, saját befektetési alapján keresztül fektetett be a Lunazba – közölte az információ hivatalossá válása után a társaság. Az ügylet értékét még nem hozták nyilvánosságra.

A legszebb klasszikus autók felújítása és a villamosítás vonzott a céghez

– indokolta a döntést a Manchester United és a Real Madrid korábbi játékosa a hivatalos közleményben. Az is kiderült, hogy részvényesként csatlakozik a Lunaz alapítóihoz, továbbá a Barclay, a Reuben és Dellal cégcsoportokhoz.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/06/06/david-beckham-befektetes-lunaz-elektromos-auto-db-ventures-barclay-reuben-rolls-royce-jaguar-range-rover-bentley/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Jól fizet idén nyáron a diákmunka

Jól fizet idén nyáron a diákmunka

A közoktatásban a napokban véget ért a tanév, amely egyúttal a diákmunka főszezonjának nyitánya is. …