2020. október 21., szerdaMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Csányi Sándor tavasszal már osztalékot fizetne

Csányi Sándor tavasszal már osztalékot fizetne

Folytatja a terjeszkedést az OTP-csoport, elsősorban ott, ahol már jelen van, de új országokba is tervezünk piaci belépést – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója egy, a bank negyedszázados tőzsdei jelenléte apropóján a Magyar Hírlapnak adott interjúban.

A bankvezér kitért arra is, hogy bár a járvány miatt tapasztaltak némi visszaesést a hitelezésben, mostanra azonban már a vállalati finanszírozás visszaállt a korábbi terveknek megfelelő jelentős a növekedés a babaváró kölcsönöknél és a fogyasztási hiteleknél. Emellett bár lassult, de megmaradt a lakáshitelezésben is a növekedés, ami Csányi szerint az ügyfelek bizalmát jelzi a járvány ellenére is. Persze ehhez kellettek a kormányzati és jegybanki intézkedések is, amelyek hozzájárultak a helyzet stabilizálódásához. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/10/14/csanyi_sandor_otp_hitelezes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nem változtatott az alapkamaton a jegybank

Nem módosította a jegybanki alapkamat 0,60 százalékos szintjét a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa, …