2021. szeptember 21., keddMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Cindy Crawford és Dolly Parton is csatlakozott az amerikai mágnásasszonyokhoz

Hirdetés

Cindy Crawford és Dolly Parton is csatlakozott az amerikai mágnásasszonyokhoz

Újabb lista támasztja alá, hogy a gazdagok még gazdagabbak lettek a pandémia alatt is: a Forbes által hetedik alkalommal összeállított Amerika 100 legvagyonosabb nőinek rangsorára 2020-ban még elég volt legalább 150 millió dolláros vagyonnal lehetett felkerülni, idén azonban már legkevesebb 220 millió kellett hozzá.

A 100 nő összesített vagyona meghaladja a 118 milliárd dollárt.

Hirdetés

A listán szereplő nők kétharmada vagy egy vállalat alapítója, társalapítója, 26-an pedig jelenleg is vezérigazgatók. Idén 15 új név került be a legvagyonosabb amerikai nők közé, többek között Dolly Parton és Cindy Crawford, és még soha ennyi, azaz 26 milliárdos nem volt még a listán.

Az idei lista meglepetése, hogy Rihanna belépett az önerőből milliárdossá váló nők közé, és mindjárt a 100-as lista 16. helyére érkezett 1,7 milliárd dolláros vagyonával. A Portfolio szemléje szerint ugyancsak idén került be a dollármilliárdosok közé Anne Wojcicki, a 23andMe genetikai teszteket áruló biotechnológiai cég társalapítója. A Bumble randiapp alapítója, Whitney Wolfe szintén bekerült a milliárdosok klubjába, miután tőzsdére vitte a cégét. Újonnan lépett ebbe körbe Jenny Just fintech-befektető, a biztosítót alapító Robyn Jones és Kim Kardashian West is, aki nemrég elindította a Skims nevű ruházati vállalatát.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/08/15/milliardos-amerikai-gazdag-nok-forbes-cindy-crawford-dolly-parton-rihanna-kim-kardashian/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csaknem telt házzal üzemel Hernádi Zsolt új luxusszállodája

Csaknem telt házzal üzemel Hernádi Zsolt új luxusszállodája

Várakozáson felül jól alakult – részben a pandémia miatt belföldre szorult közönség utazási kedve miatt is …