2022. október 5., szerdaMa Aurél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
2022.10.05. Aurél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Budapest Select néven mutatkoznak be a magyar márkák a milánói divathéten

Hirdetés

Budapest Select néven mutatkoznak be a magyar márkák a milánói divathéten

A Milano Fashion Week egyike a négy legnagyobb nemzetközi divathétnek, és több mint 20 ezer látogatót vonz szezononként, így egyedülálló lehetőséget nyújt a magyar márkák bemutatkozásra”

– hangsúlyozta Forintos-Szűcs Anita.

– mondta, kiemelve: a magyar tervezők között voltak olyanok, akik a globális trendeket követik és külföldi piacra terveznek, például a Nanushka, de kifejezetten a hazai piacra készült kreációk is szerepeltek a divathéten.

Minőségben ezek is megegyeznek a globális áramlattal, de például a színvilágban több eltérést mutatnak”

Hirdetés

– jegyezte meg Forintos-Szűcs Anita.

Mintegy 30 kísérőrendezvényt is szerveztek a BCEFW alatt: kerekasztal-beszélgetések, workshopok és divatbemutatók mellett egyedi kedvezményekkel is készültek a tervezők showroomjaikban. Kiemelte, hogy csatlakoztak a Support Ukrainian Fashion kezdeményezéshez, amely az ukrán tervezők megsegítésére jött létre. Az ukrán tervezők meghívása mellett a jegyértékesítésből származó teljes bevétellel, csaknem 2,3 millió forinttal az Ökumenikus Segélyszervezet ukránokat segítő programját támogatták. Forintos-Szűcs Anita kitért arra is, hogy az idei eseményen a nemzetközi szakértők mellett nagy számban vettek részt a legnagyobb forgalmazók buyerei (viszonteladók), akik szerint érdemes odafigyelni a magyar márkákra, véleményük szerint az idei BCEFW nemzetközi színvonalon valósult meg.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220917-tehetseges-magyar-divattervezok-mutatkoznak-be-olaszorszagban.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Eldurvult az energiaválság, félmillióan maradhatnak munka nélkül tavaszra

Eldurvult az energiaválság, félmillióan maradhatnak munka nélkül tavaszra

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat adatai szerint szeptemberben több mint 238 ezer álláskeresőt tartottak nyilván. Egy …