2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Brutális, de nem lehetetlen vállalást tett a Szerencsejáték

Hirdetés

Brutális, de nem lehetetlen vállalást tett a Szerencsejáték

Szerda este megújult a Szerencsejáték Zrt. online sportfogadási oldala, a TippmixPro, a részleteket csütörtök délelőtt Mager Andrea elnök-vezérigazgató és Horváth Zoltán, a vállalat Odds Központjának vezetője ismertette. Világszínvonalú fogadási platformnak nevezték a felületet, amelyen az új funkciók mellett összesen csaknem tízszer több fogadási esemény várja a fogadókat. A játékosokat egyébként két fontos változásról is tájékoztatta a társaság, az egyik a nyeremény-kifizetési szabályok könnyítése, a másik pedig az egyenlegfeltöltési lehetőségek módosítása. 

Az oldal különlegessége, túl azon, hogy megérkezett a régóta várt azonnali kifizetés, illetve a fogadáskészítő funkció, hogy Magyarországon legálisan csak itt lehet tétet rakni a magyar látvány-csapatsportok eseményeire, így a labdarúgás, a kézi-, kosár-, vízi- és röplabda, valamint a jégkorong bajnoki és kupamérkőzéseire.

Hirdetés

Mager Andrea felidézte: idén januárban jelentette be a Szerencsejáték Zrt., hogy szerződést kötött az EveryMatrix szolgáltatóval, amely a TippmixPro márka mögött álló digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat biztosítja.

Megtörtént a restart

A több hónapos fejlesztést követően a nemzeti lottótársaság szerda este újította meg online sportfogadási platformját. Bár van olyan hazai bankcsoport, amelynél ennél jóval nagyobb fennakadásokat okozott az átállás, az elnök-vezérigazgató az Indexnek elmondta: kétségtelenül a nehezebb utat választották azzal, hogy új regisztráció helyett a meglévő ügyféladatokat migrálják. A visszajelzések alapján ugyanakkor a fogadók többsége kedvezően fogadta a megújult felületet és a kiegészítő funkciókat.

„A TippmixPro megújulása mérföldkő a vállalat és a játékosaink számára is: az új oldalon a korábbinál jóval szélesebb kínálattal, világszínvonalú sportfogadási lehetőségeket biztosítunk úgy, hogy mindeközben nem tévesztjük szem elől felelős játékszervezési elveinket sem” – emelte ki Mager […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/10/26/sportfogadas-szerencsejatek-tippmixpro-online/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Milliókra perli egy nő Paul McCartney lányát egy baleset miatt

A 31 éves Chloe Mickelborough azt állítja, hogy a Stella McCartney olaszországi bemutatótermében történt esése következtében …