2022. december 9., péntekMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Betelt a pohár a benzinkutakon, sok helyen már nem szolgálják ki az autósokat hatósági áron

Hirdetés

Betelt a pohár a benzinkutakon, sok helyen már nem szolgálják ki az autósokat hatósági áron

Nagy István agrárminiszter arról számolt be, hogy kapacitáskieséssel kell számolni az üzemanyagtermékeknél. Az árstopos üzemanyag egyes érintettek szerint hatalmas veszteséget okoz a kutak üzemeltetőinek, így a kisebb töltőállomásokon úgy döntöttek, egyszerre csak néhány liter üzemanyagot lehet majd tankolni. A Mol szerint csak átmeneti az üzemanyag-kiszolgálás korlátozása.

Független Benzinkutak Szövetsége (FBSZ) egy listát is közölt arról, hogy hétfőtől mely települések kis benzinkútjain lehetnek ellátási gondok. 

Napi 400 liter üzemanyagot tudunk kiadni, de a mai napra elfogyott a készlet

– közölte a Nógrád megyei karancslapujtői Rool Benzinkút tulajdonosa az ATV-vel. Amíg ez a 400 liter kitart, nyitva tartanak, ha elfogyott, egyszerűen bezárnak. A Facebook-oldalán a kút közölte, hogy még él és működik, egyelőre nyitva tud tartani.

Hirdetés

<iframe width="640" height="360" src="https://www.atv.hu/videok/embed/535875" style="border:none;" allowfullscreen="" sandbox="allow-scripts allow-presentation allow-same-origin" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/11/20/benzinarstop-energia-veszelyhelyzet-uzemanyag-ellatas-mol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Döntöttek a közgyűlések: megalakul az óriásbank

December 9-én újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a Magyar Bankholding. A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett MKB Bank …