2022. november 30., szerdaMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
2022.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Beszakadt a forint a lengyelországi rakétatalálat hírére

Hirdetés

Beszakadt a forint a lengyelországi rakétatalálat hírére

A napi, 405 forint körüli euróár helyett a késő esti órákban 410 forint körül jegyzik az euró, a közös európai pénz árfolyama rövid időre a 413 forintot is elérte. A magyar deviza bezuhanása fél kilenckor történt, nem sokkal az után, hogy a nagy hírügynökségek azt jelentették: vélhetően orosz rakéta csapódhatott be Lengyelországban, a detonáció két emberéletet követelt.

Hasonló zuhanást produkált a lengyel zloty, és kisebb mértékben ugyan, de esett a cseh korona árfolyama is az euróhoz képest.

A tengerentúli tőzsdék is negatívan reagáltak a fejleményre, az olajár pedig – amely már a Barátság kőolajvezeték leállására is emelkedni kezdett – több mint 3 százalékos pluszban van a délutáni értékhez képest – emeli ki a Portfolio.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/gazdasag/20221115_Beszakadt_a_forint_a_lengyelorszagi_raketatalalat_hirere#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Minden egyes háztartásra veszélyt jelent az energiaválság

Minden egyes háztartásra veszélyt jelent az energiaválság

Az utca emberét kevésbé foglalkoztatja, és az ingatlanpiaci szereplők sem tudják feltétlenül, milyen feladatai vannak …