2021. október 23., szombatMa Gyöngyi napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2021.10.23. Gyöngyi Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Behúzták a függönyt a kőbányain, titkos rejtekhelyet találtak a pénzügyőrök

Hirdetés

Behúzták a függönyt a kőbányain, titkos rejtekhelyet találtak a pénzügyőrök

Egy kőbányai üzlet előtt szolgálati autóval elhaladó pénzügyőrök figyeltek fel arra, hogy a boltot hirtelen bezárják, és az ajtón lévő függönyt behúzzák. A gyanús körülmény miatt ellenőrizni akarták az üzletet, azonban csak többszöri felszólítást követően jutottak be. A kiszolgáló pult mögött találtak egy kapcsolót, ami egy polcos állvány takarásában lévő elektromágneses ajtót nyitott. A titkos rejtekhelyen megtalált különféle márkajelzésű parfümökről, valamint a hangszórókról, telefontöltőkről és a fejhallgatókról kiderült, hogy hamisítványok. Az üzletvezető a lefoglalt termékekről azt mondta, hogy nem az övé, azokat csak megőrzésre vette át, de azt már nem tudta megmondani, hogy kitől, olvasható az adóhatóság honlapján.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint háromezer üveg hamis parfümöt, 230 hamis márkajelzésű fejhallgatót, telefontöltőt és hangszórót foglaltak le.

Hirdetés

Kapcsolódó

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/09/30/nav-lefoglalas-parfumok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hányadik is az Index? A krumplikat vagy a zsákokat kell számolni?

Hányadik is az Index? A krumplikat vagy a zsákokat kell számolni?

Több szakmai médium feldolgozta az elmúlt napokban a DKT (Digitális Közönségmérési Tanács – bővebben a …