2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Az Örsön egyedül nem képes rendet tenni a BKK

Hirdetés

Az Örsön egyedül nem képes rendet tenni a BKK

Ugyan nem alapfeladata – az ugyanis szigorúan véve a közösségi közlekedés szervezése és működtetése –, azonban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) már korábban vállalta, hogy ügyfelei komfort- és biztonságérzetének növelése érdekében összehangolt köztisztasági és közbiztonsági akciókat szervez a BRFK az érintett kerületi rendőrkapitányságok, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., illetve a Máltai Szeretetszolgálat és a Menhely Alapítvány közreműködésével – derült ki a BKK Indexnek adott válaszából.

Idén az Örs vezér terén, a Boráros téren, illetve a Déli pályaudvarnál tartottak kéthetes tisztasági és megerősített rendőri jelenléttel járó ellenőrzési akciókat, júniusban pedig a labdarúgó-Európa-bajnokság kiemelt helyszínein (a Keleti pályaudvar és a Puskás Ferenc Stadion metróállomás környezetében), valamint a városligeti szurkolói zóna mellett.

A következő helyszín augusztus 16-án a Margit híd budai hídfőjénél lesz 

Hirdetés

– közölte a társaság. Ennek keretében egyrészt az FKF nagygépei vasárnap éjjel, illetve augusztus 16-án, hétfőn kora reggel megtisztítják a területet és az aluljárót. A rendőrség fokozottabb jelenléte és ellenőrzési tevékenysége mellett kiemelt figyelmet fordítanak a krízishelyzetben lévők, illetve a hajléktalan személyek ellátására is az akcióban részt vevő civil szervezetek. A kezdeményezéshez a BRFK, a FÖRI, az FKF, a Menhely Alapítvány és várhatóan a MÁV–HÉV is csatlakozik – hívta fel a figyelmet a BKK.

A BKK […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/08/14/bkk-hetfon-a-margit-hidnal-lesz-osszehangolt-kozbiztonsagi-akcio-ors-vezer-tere/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az embertelen körülmények miatt egyre gyakrabban váltanak az iparban

Az embertelen körülmények miatt egyre gyakrabban váltanak az iparban

Miközben egyre-másra jelennek meg a hírek arról, hogy mekkora munkaerőhiánnyal küzdenek a hazai vállalatok – …