2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Az ilyen panoráma megfizethetetlen!

Hirdetés

Az ilyen panoráma megfizethetetlen!

Eladó egy kifogástalan állapotú családi ház Esztergom – Aranyhegy városrészében. A dombtetőre épült ház délnyugati fekvésű szobáiból csodálatos kilátás nyílik a Dunára, valamint a városra. A 3712 nm-es telken fekvő épület 2001-ben épült minőségi anyagokból. A földszinten tágas előszoba és bejárati rész, ruhatár és vendég WC várja önt. A gyönyörű és világos amerikai konyhás nappalit az egyedi kandalló teszi még különlegesebbé. A nagy teraszról gyönyörködhet a lélegzetelállító panorámában. Ezen a szinten található még két szoba, egy fürdőszoba és egy télikert, amelyen keresztülvezet az út a ház a kertjébe.

További kihagyhatatlan ajánlatokat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20231020-ingatlanbazar-dunai-panorama-esztergom-termeszet.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Milliókra perli egy nő Paul McCartney lányát egy baleset miatt

A 31 éves Chloe Mickelborough azt állítja, hogy a Stella McCartney olaszországi bemutatótermében történt esése következtében …