2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Az év ingatlana címet is megérdemli ez a csoda Sáskán

Hirdetés

Az év ingatlana címet is megérdemli ez a csoda Sáskán

“A Balatontól 18 kilométerre gyönyörű birtok 2 házzal, patakkal, Balaton-felvidéki panorámával eladó. Balaton-felvidék északi határán csendes, hangulatos, gondozott zsákfaluban található ez a két eladó házikó egy 3,9 hektáros területen, melyet egy kis patak szel ketté és melyről gyönyörű kilátás nyílik a Balaton-felvidéken elterülő vulkanikus tanúhegyekre.

A régi házról

A 100 éves kőből épült parasztház 96 négyzetméteres lakóteréhez – mely három szobából, konyhából, fürdőből, wc-ből és gardróbból áll – tartozik egy 15 négyzetméteres fedett kiülő és egy fedett tornác. A 2000-es felújítás során az épület új vezetékeket és a padlás felől szigetelést kapott. A nappaliban nyitott tüzű kandalló, a két hálószobában fatüzeléses korabeli stílusú, új kemence gondoskodik a fűtésről és a hangulatos téli éjszakákról. A polírozott betonpadló és a restaurált eredeti fa födém is hozzájárul az autentikus légkörhöz.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220624-gazdasag-saska-ingatlan-balaton-luxus-zsakfalu.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A McDonald’s kivonult Oroszországból, helyette penészes, rovaros burgereket árulnak

A McDonald’s kivonult Oroszországból, helyette penészes, rovaros burgereket árulnak

A McDonald’s is azok közé a cégek közé tartozik, amely kivonult az orosz piacról, miután …