2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Átadták a Philip Morris International újrahasznosító központját Gyál mellett

Hirdetés

Átadták a Philip Morris International újrahasznosító központját Gyál mellett

Az amerikai dohánycég Magyarország elhelyezkedése, infrastruktúrája, külkapcsolati és befektetési környezete miatt döntött hazánk mellett – mondta Miguel Coleta, a PMI fenntarthatósági igazgatója.

Hasonló üzeme csak Japánban van a Phillip Morrisnak, ugyanakkor a globális működési központot hazánkban alakították ki a termékbevizsgáláshoz szükséges mérnöki laborral együtt.

A gyáli helyszínre első körben mintegy 10 millió dollárt (3 milliárd forintot) fordított a cég amelyet évi további 3,4 millió dolláros (1 milliárd forint) befektetés követ.

Hirdetés

 A kezdeti fázisban havonta mintegy 150 ezer Iqos-t dolgoznak fel az üzemben, de az a szám emelkedni fog, ahogy a termékportfólió is. Az üzemben első lépésben megállapítják, hogy a beérkező készüléknek mi a hibája, majd apró elemekre szedik, hogy minden alkatrészét újrahasznosíthassák. A műanyag burkolatból például a növénytermesztésben használható karók, de akár vállfák is készülhetnek.

Sustainability Macro shots1

Fotó: PMI

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/08/30/atadtak-a-philip-morris-international-ujrahasznosito-kozpontjat-gyal-mellett/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szuperhitelre pályázhatnak az aszkéta lakások

Szuperhitelre pályázhatnak az aszkéta lakások

A piaci hírek szerint október 4-től több banknál is el lehet kezdeni a lakáshitelpiac legújabb …