2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Alacsony adók, dübörgő gazdaság: sajátos reklámot kaptak a magyarok Oroszországban

Hirdetés

Alacsony adók, dübörgő gazdaság: sajátos reklámot kaptak a magyarok Oroszországban

„Költözzön Magyarországra” – kezdődik a hirdetés, amelyet a hivatalos orosz állami hírügynökség, a TASZSZ oldalán szúrt ki az Index. Nézzük is, mi mindennel próbálja Magyarországra csábítani a hirdetést közzétevő, magát a kiköltözést is készséggel lebonyolító logisztikai cég a kivándorló kedvű oroszokat. Például mindenekelőtt azzal próbálják eladni Magyarországot, hogy itt rohamléptekben fejlődik és igen stabil a gazdaság, ami egyre több bevándorlót vonz hazánkba.

És ha mindez nem lenne elég, ami szintén erős érv a magyarországi letelepedés mellett – sorolja a hirdetés –, hogy nálunk alacsonyak az adók, megbízható a bankrendszer, az emberek barátságosak és kiválók az éghajlati viszonyok, az ország legfőbb kincséről, a csodálatos természeti értékekről nem is beszélve. A magyar konyha pedig híres többek között kiváló tokaji borairól. 

HIRDETÉS

A magyarországi lakhatást népszerűsítő reklám tuti tippeket ad arra is, hogyan vesse meg nálunk a lábát az orosz bevándorló. Mindenekelőtt szerezzen klasszikus schengeni turistavízumot, ahogy tenné a többi európai országba utazás előtt, majd ezt követően folyamodjon tartózkodási engedélyért. A magyarországi tartózkodási engedély megszerzésének például feltétele lehet, ha valaki orosz állampolgárként nálunk folytatja tanulmányait, vagy munkavállalóként magyar cégnél dolgozik.

Hirdetés

A családegyesítés szándéka szintén lehetőséget adhat a magyarországi letelepedésre, valamint az is, ha üzleti részesedést szerez egy magyar vállalkozásban, vagy itt alapít céget magyar alkalmazottakkal. Vagyis „több mint elég a lehetőség” – hangsúlyozza a hirdetés, amely Magyarország pozitívumai között azt is megemlíti, hogy „sok uniós tagállammal szemben Magyarországon a külföldiek nem csupán házat, lakást, hanem földet is vásárolhatnak a mezőgazdasági területek és az állam által védett objektumok kivételével.” (Ezen a ponton vélhetően építési telekre gondolhat a hirdetés megszövegezője.) 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/08/02/oroszorszag-magyarorszag-letepeledes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Európa egységesen reagálna a nyersanyagválságra, de jó ez nekünk?

Európa egységesen reagálna a nyersanyagválságra, de jó ez nekünk?

A javaslat szinte azonnal nagy port kavart. Magyarországon kívül Portugália és Spanyolország is azonnal ellenezte, …