2021. május 15., szombatMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.15. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Akciókkal várják a vendégeket az újranyitó szállodák

Hirdetés

Akciókkal várják a vendégeket az újranyitó szállodák

Első fecskeként a Hunguest Hotels már csütörtökön bejelentette, hogy május 7-én kilenc szállodáját nyitja meg, május 14-től pedig a gyulai Hunguest Hotel Erkel is fogadja vendégeit. Ennek apropóján kérdeztük meg a többi szállodaláncot is, hogyan készülnek a nyitásra.

A bükfürdői Hunguest Hotel Répce Gold, a gyulai Hunguest Hotel Erkel és a nyíregyházi Hunguest Hotel Sóstó all inclusive ajánlattal készül a nyitásra, továbbá öt szállodájukban május 20-ig történő foglalás esetén 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a koronavírus-járvány elleni küzdelemben résztvevő egészségügyi dolgozók – közölte a szállodalánc az Indexszel. Csütörtökön bejelentett nyitási akciójuk sikerrel zárult:

a Hunguest társadalmi felelősségvállalás jegyében 1000 egészségügyi dolgozónak ajánlott fel díjmentesen két főre szóló két éjszakás csomagot félpanziós ellátással a kijelölt szállodákba – az összes kedvezményes hely pár óra alatt betelt, a 25 százalékos kedvezmény viszont tovább él.

Hirdetés

A Danubius Hotelsnél jelenleg egy vidéki (a győri Danubius Hotel Rába) és egy budapesti (a Danubius Hotel Helia) szálloda van nyitva. Május 13-tól pedig két másik magyarországi szállodájukat is meg tudja nyitni a lánc: a Danubius Hotel Büköt és a balatonfüredi Danubius Hotel Marinát. Az újranyitott szállodák körét a jövőben fokozatosan tervezik bővíteni, továbbá testvérmárkájuk, az Ensana gyógyszállodák közül az Ensana Thermal Hévíz és Ensana Thermal Sárvár szintén május 13-ától várja a vendégeket, az Ensana Thermal Margitsziget pedig továbbra is üzemel.

A fokozatos nyitás a vendégigényekhez igazodik, örülünk, hogy ezután a sorozatos leállásokkal sújtott év után eljutottunk ehhez a mérföldkőhöz

– közölte a szállodalánc az Index érdeklődésére. Úgy vélik, hogy a nyár ugyan reményteljes, vidéki szállodáikban hasonlóan erős belföldi szezonra számítanak, mint tavaly, „Budapesten azonban nyárra továbbra is kilátástalan a helyzet egyelőre”.

Különböző nyitási akciókkal és kedvezményekkel a Danubius Hotelsnél is készülnek: a városi és vidéki wellness szállodáikban hamarosan meghirdetik, milyen meglepetésekkel várják az első […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/05/01/turizmus-szallodalancok-hotelek-nyitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

3,7 millió lehet az éves tandíj, és havi hatmilliós fizetés is kinéz az oktatóknak a Fudanon

3,7 millió lehet az éves tandíj, és havi hatmilliós fizetés is kinéz az oktatóknak a Fudanon

A Direkt36 megszerezte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) háttérszámításait a Fudan Egyetmről, amelyet a dél-pesti …