2021. március 4., csütörtökMa Kázmér napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.03.04. Kázmér Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Akár 60-80 milliót is lehet falusi boltfejlesztésre nyerni

Hirdetés

Akár 60-80 milliót is lehet falusi boltfejlesztésre nyerni

A kormány 2021-ben 45 milliárd forinttal támogatja a falusi kisboltok működését, fejlesztését, valamint a korábban bezárt boltok újranyitását a magyar Falu Programon keresztül – mondta Gyopáros Alpára modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos Pápán az MTI tudósítása szerint. A támogatás ingatlanfejlesztésre, eszközbeszerzésre, ingatlanvásárlásra vagy bértámogatásra fordítható.

Az új pillérrel bővülő Magyar Falu Program, amely a helyi életminőség javítását, az otthonteremtést és a falusi utak fejlesztését célozza, az ötezer fős és az ennél kisebb településeken tapasztalható népességcsökkenés megállítására hivatott – mondta a politikus.

Közölte: mintegy 2400 településről lehet pályázni, egy-egy bolt akár 60-70 millió forinthoz is juthat.

Hirdetés

A támogatásban részesülő kereskedelmi egységeket öt éven át működtetni kell, valamint meghatározott árucikkeket forgalmazniuk kell – részletezte a feltételeket Gyopáros Alpár.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/02/12/a-kisboltok-mukodeset-es-fejleszteset-is-tamogatja-a-magyar-falu-program/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újra szenvedhetnek az üzletek, pedig még magukhoz sem tértek

Újra szenvedhetnek az üzletek, pedig még magukhoz sem tértek

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón bejelentette, hogy a koronavírus-járvány megfékezése érdekében további korlátozásokat kell bevezetni, …