2023. szeptember 24., vasárnapMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Aggodalomra semmi ok, folyamatos a magyarok kedvencének gyártása

Aggodalomra semmi ok, folyamatos a magyarok kedvencének gyártása

„Az egymásnak ellentmondásos információk miatt erős a félelmem/félelmünk, hogy a Pilóta keksz hamarosan ismét eltűnhet a boltok polcairól. Az alábbi videóban nyílt levélben fordultam a Pilóta keksz gyártójához, hogy megtudjam: igaz-e az az értesülés, miszerint a Pilóta keksz gyártása újra szünetel” – hívta fel szerkesztőségünk figyelmét a napokban a Termékkritikus, aki korábban szintén aggályokat fogalmazott meg a Pöttyös gyártójával kapcsolatban.

A felmerült kérdések tisztázása érdekében megkerestük a Pilóta gyártóját, amely azt a tájékoztatást adta, hogy nem tervezi a Pilóta keksz gyártásának beszüntetését sem Magyarországon, az Oreo gyártása pedig nem függ össze a Pilóta keksz sorsával.

A Pilóta keksz gyártásának korábbi felfüggesztését az élelmiszeripari csomagoló- és nyersanyaghiány, valamint termelésszervezési nehézségek együttesen okozták, ezek a problémák azonban fokozatosan elhárultak. Jelenleg a gyártás problémamentesen zajlik – állítják.

@termekkritikus Mentsük meg a Pilóta kekszet! A termékkritikus nyílt levele a Mondelez Hungária Kft-nek a Pilóta Kekszről érkezett kétségbeejtő hírek miatt. #termékkritikus #atermékkritikus #vásároljokosan #pilóta #pilótakeksz #oreó #oreo #székesfehérvár #győr

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/08/21/mondelez-pilota-keksz-termekkritikus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A fa lehet az építőipar jövője, de a kender is befigyelhet

A fa lehet az építőipar jövője, de a kender is befigyelhet

Fával törik az utat a fenntartható építésgazdaság felé vezető úton. Az Index korábban több ízben …