2020. december 6., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2020.12.06. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Ágazati bértámogatási program: könyvelők extra terhelés alatt

Hirdetés

Ágazati bértámogatási program: könyvelők extra terhelés alatt

A koronavírus-válság megviseli a könyvelői szakmát is, ahol hatványozottan jelentkezett az idei év — válságkezelés nyomán szükségessé vált — jogszabályalkotói dömpingje. A változó jogszabályoknak való folyamatos megfelelés és alkalmazkodás állandó többletterhelést jelent ennek a szektornak — írta a Portfolio.hu. Matyóka Zoltán, a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének (MKOE) elnöke elmondta: a többletterhelésen túl a pénzügyi környezet sem éppen kedvező, ugyanis a járvány nyomán kialakult gazdasági krízis csökkentheti a fizetőképes ügyfelek számát.

Megemlítette a szállodai, étterem és rendezvényszervező ágazatokat, ahol több ügyfél jutott áldatlan helyzetbe a járvány miatt. A leálló vagy megszűnő cégek pedig számottevő bevételkiesést okoznak a könyvelők számára, és ezt sokan nehezen tudják kigazdálkodni.

Kapcsolódó

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/11/19/konyvelok_koronavirus-jarvany_agazati_bertamogatasi_program/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mélyponton az albérletárak Budapesten

Mélyponton az albérletárak Budapesten

Bezuhantak a budapesti albérletárak a koronavírus-járvány második hullámának hatására, november elejétől, a vészhelyzet kihirdetését követően …