2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A szentségtörést is felvállalja a Ferrari, hogy több bevételhez jusson

Hirdetés

A szentségtörést is felvállalja a Ferrari, hogy több bevételhez jusson

A Ferrari közölte, hogy ősszel egy új, nagyobb, magasabb, SUV-jellegű sportkocsihoz hasonló modellt mutat be, és megerősítette, hogy 2025-re tervezi első teljesen elektromos autójának piacra dobását – írja a WSJ.

A szeptemberben dobhatják piacra a SUV-stílusú járművet. A Ferrari már négy hibrid elektromos modellt forgalmaz, de elektromos SUV-ot még nem.

Néhány Ferrari-rajongó és elemző megkérdőjelezte, hogy a vállalat, amely 75 éve erős és zajos hagyományos motorokra építette márkáját, képes lesz-e átállni az elektromos motorok csendes világára. Az olyan elektromos járművekkel foglalkozó startupoknak, mint a Rivian, a Lucid, a Fisker, a Canoo és a Lordstown alkalmazkodniuk kell a járműgyártás realitásaihoz egy nehéz gazdasági helyzetben. Eközben a Ferrari kis szériás gyártósoraival akár könnyebben át is állhat az e-autós piacra.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/06/17/ferrari-suv-bevetel-elektromos-auto/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Van egy ország, ahol már aranyérmékre váltanak az infláció miatt

Van egy ország, ahol már aranyérmékre váltanak az infláció miatt

A több évtizedes gazdasági válsággal és a 2006 óta hiperinflációval küzdő Zimbabwéban ugyanis épp erre …