2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A Shell annyit keres most az olajárakon, hogy minden dolgozójának jut belőle

Hirdetés

A Shell annyit keres most az olajárakon, hogy minden dolgozójának jut belőle

„A munkatársaink elismeréseként, akik nagyban hozzájárultak – a közelmúltban tapasztalt kihívások ellenére – a Shell erős működési eredményéhez, a vezérigazgatóság úgy döntött, hogy a fizetések 8 százalékának megfelelő összegű rendkívüli jutalmat ad a világon bárhol dolgozó munkatársainak” – írta a Shell egy a dolgozóinak szóló körlevelében.

AZ ENERGIAIPARI NAGYVÁLLALAT A MÚLT HÉTEN REKORDNYERESÉGRŐL SZÁMOLT BE. RÁADÁSUL, EZ MÁR A MÁSODIK EGYMÁST KÖVETŐ NEGYEDÉVBEN ÍGY VOLT.

Hirdetés

Ez elsősorban annak volt köszönhetően, hogy a világpiacon folyamatosan emelkednek az olaj- és gázárak. A mostani prémium kifizetések jelentős fordulatot jelent, hiszen ez a vállalat a világjárvány idején több ezer munkahelyet szüntetett meg, valamint korábban fel is függesztette a bónuszokat és korlátozta a fizetéseket.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/08/03/olajipar-nyersanyagpiac-olajpenzek-gazdasagi-osszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Itt a határozat a Ryanair-bírság okáról

Itt a határozat a Ryanair-bírság okáról

Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn jelentette be, hogy 300 millió forintos bírságot kapott a Ryanair …