2021. március 8., hétfőMa Zoltán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.08. Zoltán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A NAV ad egy utolsó esélyt, március 10-ig lehet rendezni a járuléktartozást

Hirdetés

A NAV ad egy utolsó esélyt, március 10-ig lehet rendezni a járuléktartozást

Azért, hogy minél többen tudják időben rendezni járuléktartozásukat, újabb felhívást küld az érintetteknek az adóhivatal, így több mint három hét haladékot nyernek járulékügyük intézésére azok, akiknek a törvény alapján érvénytelenné válna a taj-száma. Március 10-ig még rendezhető a járuléktartozás – tájékoztatta Izer Norbert az MTI-t.

A Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára kifejtette, igaz, hogy a Covid-19 vírus elleni védőoltást ingyen biztosítja az Orbán-kormány azok számára, akik igénylik, így megkapják azok is, akiknek nagyobb járuléktartozás miatt érvénytelenné válik a taj-száma, ennek ellenére a járuléktartozást érdemes mielőbb rendezni. Érvénytelenített taj-számmal ugyanis nem lehet igénybe venni a társadalombiztosítási szolgáltatásokat.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adatai szerint 2021. február 18-án 75 588 adózó tartozása haladta meg az egészségügyi szolgáltatási járulék hat havi mértékét.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/02/20/tarsadalombiztositas-adossag-izer-norbert-haladek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Társasházak: írásos szavazati lehetőséget kérnek a beszámolókról

Társasházak: írásos szavazati lehetőséget kérnek a beszámolókról

A járványhelyzet miatt nem lehet megtartani sok társasház közgyűlését. Bék Ágnes, a Társasházak és Társasházkezelők Országos …