2022. május 25., szerdaMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
2022.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A metrófelújítást is utolérheti az ukrajnai háború

Hirdetés

A metrófelújítást is utolérheti az ukrajnai háború

Még nem látni, mit okoz a háborús helyzet a metrófelújításban, ugyanis az orosz–ukrán háború hatással lehet a munkavégzésre többek között a korábban Ukrajnából beszállított acélanyagok beszerzésének ellehetetlenülése, valamint a szállítási költségek növekedése miatt is – erről beszélt Bognár Árpád, a Swietelsky Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója a magyarepitok.hu-nak.

Mint írják, a rekonstrukció alatt álló középső szakasz három állomását – Kálvin tér, Corvin-negyed, Semmelweis Klinikák – előrehozott átadással májusban vehetik birtokba az utasok. A további hat állomást a módosított szerződés szerint 2023. január 26-án kell befejeznie a kivitelezőnek. A szakportál hozzáteszi, hogy ez a dátum nem a forgalomba helyezést, csak a műszaki átadás-átvétel megkezdését jelenti.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/05/04/metrofelujitas-3-as-metro-swietelsky/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csökkent a kőolaj ára

Csökkent a kőolaj ára

A kínai hatóságok által bejelentett gazdaságtámogató intézkedések, köztük a vállalatok adókedvezményei és az autóvásárlások adócsökkentése szakértők …