2021. szeptember 27., hétfőMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A Mészáros Lőrinchez tartozó Opus tovább erősítette energetikai portfólióját

Hirdetés

A Mészáros Lőrinchez tartozó Opus tovább erősítette energetikai portfólióját

Az Opus Energy Kft. megvásárolta az E.ON Hungária Zrt. tulajdonában lévő E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt.-t (Titász), amelynek Opus Titász lesz a neve – írja közleményében az Opus Global Nyrt.

A Mészáros Lőrinc többségi tulajdonában lévő Opus tőzsdei társaság még márciusban döntött arról, hogy a Status Energy Kft.-vel együtt 50-50 százalékban létrehozza az Opus Energy Kft.-t, amely nem sokkal megkötötte az adásvételi szerződést a tiszántúli áramhálózati vállalat megvételére, ami az ütemtervnek megfelelően augusztus 31-én megvalósult.

A tiszántúli áramhálózati vállalat szeptember 1-től Opus Titász Zrt. néven, a tőzsdei társaság konszolidált leányvállalataként működik, ezzel is erősítve az energetikai portfólióját.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/08/31/meszaros-lorinc-opus-titasz-energetika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Felminősítette Magyarországot a Moody’s

Felminősítette Magyarországot a Moody’s

Felminősítette Magyarországot a Moody’s Investors Service. A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az …