2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A McDonald’s kivonult Oroszországból, helyette penészes, rovaros burgereket árulnak

Hirdetés

A McDonald’s kivonult Oroszországból, helyette penészes, rovaros burgereket árulnak

A McDonald’s is azok közé a cégek közé tartozik, amely kivonult az orosz piacról, miután Oroszország lerohanta Ukrajnát. Az amerikai gyorsétteremlánc eladta oroszországi üzleteit, amelyek helyén villámgyorsan „kinőtt” a McDonald’s orosz változata, a Vkuszno i Tocska (magyarul: Finom, és pont).

Az orosz gyorsétteremláncot, amelynek alapját a McDonald’s korábbi oroszországi éttermei szolgáltatják, egy ismert orosz oligarcha vásárolta meg. A koncepció pedig faék egyszerűségű: a Vkuszno i Tocska éttermekben kapható ételek többnyire a McDonalds termékei új marketing, új logó alatt értékesítve.

Csakhogy, mint a mellékelt ábra mutatja, az orosz McDonalds-ban nem sikerül biztosítani a megszokott színvonalat: a Daily Mail tudósítása szerint a vásárlók penészes zsemlékről panaszkodnak, valamint arra, hogy rovarlábak is kerültek a burgerekbe.

(A lap bizonyításul közölt képeket is, ezeket csak erős idegzetűeknek, pontosabban gyomrúaknak ajánljuk.)

Hirdetés

A penészes eset azok után különösen kínos, hogy az orosz McDonalds, a Vkuszno i Tocska azzal a szlogennel hirdette magát, hogy ugyanazt árulják, csak finomabb verzióban. 

Egyébként nem először panaszkodnak a vásárlók az orosz étteremlánc termékeinek minőségére: volt, aki azt állította, hogy kispórolják a húst a sajtburgerekből, valamint lejárt sajtszószt adtak a sajtburgerhez. Más a krumplik szomorú ábrázatát kifogásolta.

Az orosz Paris Hilton is kiakadt

A lap felidézi, hogy a nem egyszer orosz Paris Hiltonként is emlegetett Kszenia Szobcsak, aki egyben az orosz ellenzék egyik legismertebb nőalakja, egy orosz televízióműsorban adott hangot a penészes és rovarlábas burgerügynek.

Úgy tűnik, mégsem sikerült McDonald’s szabványait tökéletesen megtartani, különösen, ami a termékminőség-ellenőrzést […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/07/06/orosz-mcdonalds-oroszorszag-gyorsetterem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Itt a határozat a Ryanair-bírság okáról

Itt a határozat a Ryanair-bírság okáról

Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn jelentette be, hogy 300 millió forintos bírságot kapott a Ryanair …