2022. december 2., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2022.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A Manchester United tulajdonosa megszólalt Ronaldóról és a klub eladásáról

Hirdetés

A Manchester United tulajdonosa megszólalt Ronaldóról és a klub eladásáról

„Cristiano Ronaldo egy remek játékos, hálás vagyok neki mindenért, amit a csapatért tett és minden jót kívánok neki a jövőre nézve” – mondta Avram Glazer, a Manchester United többségi tulajdonosa a Sky Newsnak. A labdarúgó távozását a klub jelentette be néhány napja, miután a focista a MU tudta és beleegyezése nélkül adott interjút Piers Morgannek, amelyben kemény kritikákat fogalmazott meg. A MU-ban először 2006 és 2009 között, majd 2021 nyarától játszó portugál sztárjátékos a botrányt kavart interjúban azt mondta, a két időszak között semmit nem fejlődött a klub, valamint Ten Hag vezetőedzőt is kritizálta.

Az üzletembert a Ronaldo-ügyön kívül a klub eladásáról szóló értesülésekről is kérdezték, amelyet Glazer lényegében elismert, amikor azt válaszolta: “Eljött az idő, hogy megvizsgáljuk a stratégiai alternatívákat”. Arról azonban nem osztott meg részleteket, hogy miért most döntöttek az eladás mellett.

A Manchester Unitedet legutóbb 3,75 milliárd fontra becsülték, azonban Glazerék ennél sokkal többet szeretnének kapni a klubért. A csapat gyakorlatilag tíz éve, sikeredzőjük, Sir Alex Ferguson visszavonulása óta gödörben van, nem nyertek sem bajnokságot, sem Bajnokok Ligáját, egyedül egy Európa Liga-győzelmet tudnak felmutatni. 

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/gazdasag/20221124_Avram_Glazer_Manchester_United_Cristiano_Ronaldo#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A kormány hozzájárul a Gabonát Ukrajnából programhoz, fel lehet mondani a mezőgazdasági szerződéseket

A kormány hozzájárul a Gabonát Ukrajnából programhoz, fel lehet mondani a mezőgazdasági szerződéseket

3,5 millió dollárnak megfelelő forintösszeget kell előteremtenie Varga Mihály pénzügyminiszternek a Gabonát Ukrajnából programban való …