2022. december 1., csütörtökMa Elza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2022.12.01. Elza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A lottózók hozzák a rekordévet, a kibergatyát fel kell kötni

Hirdetés

A lottózók hozzák a rekordévet, a kibergatyát fel kell kötni

Nagykorúvá vált a Szerencsejáték Zrt. és a Mol közötti stratégiai együttműködése, a két hazai nagyvállalat pedig most újabb szintet lépett 18 éve gyümölcsöző kapcsolatukban. Ennek értelmében a magyarországi Mol kúthálózat több, mint kétharmadában elérhetővé váltak a Szerencsejáték Zrt. termékei.

November második felétől a teljes termékpaletta az eddigi 48 helyett már 55 Mol töltőállomáson elérhető. Emellett további 300 benzinkúton pedig a nemzeti lottótársaság sorsjegyei vásárolhatók meg.

A hét állandó sorsjegy mellett beszerezhetők az új- és időszakos sorsjegyek is, mint például a novemberben megjelent, limitált kiadású Nagykarácsony exkluzív sorsjegy – amin százmillió forintot nyerhetnek a szerencsésen kaparók.

Hirdetés

Mager Andrea

Mager Andrea

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

„Fejlesztéseink fókuszában hálózatunk további bővítése áll annak érdekében, hogy játékosaink számára az ország minden pontján elérhetővé váljanak népszerű termékeink. Hazánk legnagyobb vállalatával, egyik legnagyobb stratégiai partnerünkkel való együttműködésünk közel két évtizedre nyúlik vissza, a mostani kibővített együttműködéssel hálózatunk további 4 százalékkal, kizárólag sorsjegyárusító hálózatunk 10 százalékkal bővül” – mondta Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Szép számmal kaparnak a magyarok

A nemzetközi trendekhez hasonlóan Magyarországon is növekedés jellemzi a sorsjegyek szegmensét, 2022-ben várhatóan 10 százalékos éves árbevétel bővülést könyvel el a termékcsalád. Kutatási adatok alapján a sorsjegyek ismertsége a magyarok között kiemelkedő, 10 emberből 9 ismeri a terméket. A Szerencsejáték Zrt. termékkínálata 7 alapsorsjegyből és újonnan bevezetett sorsjegyekből áll. Egyik legkedveltebb játék a szezonálisan kiadott Nagykarácsony sorsjegy, amelynek árusítása karitatív célokat szolgál. 2021 óta az érdeklődők számos sorsjeggyel már online is játszhatnak a nemzeti lottótársaság kínálatában.

Jótékonysági vonal

Az időszakos termék nagyban hozzájárul a fogyatékossággal élő magyar gyermekek társadalmi integrációjának elősegítéséhez, ugyanis a Nagykarácsony sorsjegy értékesítéséből befolyt összeg egy részéből a nemzeti lottótársaság „A játék összeköt!” program keretein belül befogadó játszótereket épít. Ennek köszönhetően 2022 év végéig országszerte 22 olyan játszótér lesz elérhető, ahol ép- és fogyatékossággal élő gyermekek együtt játszhatnak.

Az együttműködésbe bevont töltőállomás kezelők játékszervezői képzésen is részt vettek a kiskorúak védelme érdekében. A két nagyvállalat hangsúlyozta: a lottótársaság termékszolgáltatásait kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe.

Komplex szolgáltatóközpontokká válnának a Mol-kutak

A Szerencsjáték Zrt. mellett a Mol célja is a folyamatos fejlesztés. A hazai kúthálózat Fresh Corner láncai egyre bővülő gasztronómiai kínálattal és kényelmi […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/11/23/szerencsejatek-zrt.-mol-kaparos-sorsjegy-toltoallomas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Itt a kilenc pont, amire Brüsszel 2300 milliárd forintot fizet Magyarországnak

Itt a kilenc pont, amire Brüsszel 2300 milliárd forintot fizet Magyarországnak

Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervének célja elsősorban a koronavírus-járvány gazdasági és társadalmi hatásainak ellensúlyozása, illetve …