2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A korszerű lakásokat keresik a vásárlók

Hirdetés

A korszerű lakásokat keresik a vásárlók

A felújítandó eladó lakások iránti keresletet is fokozhatja és a lakásállomány minőségének javulását eredményezheti az ősszel bejelentett állami lakásfelújítási program – erre enged következtetni egy több mint 200 ezer lakáshirdetés adatain alapuló elemzés. Az utóbbi években a felújítandó lakások kevésbé voltak keresettek, a vásárlók inkább kifizették a magasabb vételárat egy-egy korszerűsített ingatlannál, ahelyett, hogy felújításba kezdtek volna. 

Az ingatlan.com friss összesítése szerint november közepén országszerte több mint 25 ezer felújítandó lakást hirdettek eladásra a tulajdonosok.

A használt lakások és házak 22 százalékát felújítandó ingatlanként hirdették meg, 39 százalékukról pedig úgy nyilatkoztak, hogy azok állapota felújított vagy újszerű.

Az ingatlankínálat legnagyobb részét Budapesten teszik ki a felújított lakások és házak. Felújítandó eladó ingatlanok pedig a legnagyobb arányban a Pest megyén kívüli kisebb városokban és községekben találhatók.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/11/19/lakaspiac_varaslas_gazdasag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Évszázadok óta nem tapasztalt recessziót jósol a brit külügyér

Évszázadok óta nem tapasztalt recessziót jósol a brit külügyér

Rishi Sunak a költségvetésről és a gazdaság állapotáról szóló, szerdán tartott szokásos őszi parlamenti beszámolóban …