2020. december 2., szerdaMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2020.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A Kórházszövetség elnöke szerint a legjobbkor jöttek a szigorítások

Hirdetés

A Kórházszövetség elnöke szerint a legjobbkor jöttek a szigorítások

Bár a védőfelszerelésben egyelőre nem jelentkezett nagyobb hiány, a koronavírus-járvány második hullámában a humánerőforrás lesz a betegellátás szűk keresztmetszete – mondta a Világgazdaságnak a kórházszövetség elnöke.

Az egészségügyben dolgozók kimerültek, ugyanakkor szerencsés volt az előre tervezett műtétek elhalasztása, mivel így vérfrissítést kap a rendszer, több orvos tud részt venni a Covid-ellátásban.

Ficzere Andrea felhívta a figyelmet, hogy a tavaszi első hullámban kevés fertőzött volt kórházban, de mostanra a súlyos állapotú betegek száma megsokszorozódott, a járvány vége pedig nem egyelőre nem látható. Az elnök hozzátette: közben az ellátásban dolgozók között is növekszik a fertőzöttek száma, akiknek az átmeneti kiesése tovább nehezíti a helyzetet.

Hirdetés

Elmondta, hogy minden olyan akut betegséggel küzdő pácienst ellátnak, aki nem vírusfertőzött, nem tud olyanról, hogy hazaküldtek volna bárkit is amiatt, mert műtéteket […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/11/13/koronavirus_covid_19/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pénzügyminisztérium: nem indokolt a jövő évi költségvetés módosítása

Több ezer milliárd forint hiányzik a 2021-es büdzséből, a törvényt módosítani kellene, de nincs erre …