2021. június 24., csütörtökMa Iván napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.24. Iván Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A kertet is rendbe rakhatja az állami támogatással

Hirdetés

A kertet is rendbe rakhatja az állami támogatással

A kerttel, udvarral rendelkezők közel 60 százaléka gondolkodik azon, vagy már döntött is arról, hogy egy éven belül komolyabb felújításba kezd a ház körül – derült ki a Semmelrock Kft. felméréséből. Sokan ehhez az állami otthonfelújítási támogatást is igénybe venné, bár a válaszadók döntő része előtt nem volt világos, hogy az állami segítség a házkörüli munkákhoz is felhasználható. A kutatás adatai alapján a legtöbben otthonuk kerítését szeretnék rendbe tenni.

A reprezentatív felmérésből az is kiderült, hogy

  • a válaszadók több mint ötöde (22 százalék) jelezte, hogy biztosan belekezd a munkába, és
  • 36 százalék esetében a kérdés napirenden van, de egyelőre végleges döntést még nem hozott.

Szépülnek a falvak

A területi megoszlást illetően az látszik, hogy a legnagyobb felújítási szándék a kistelepüléseken, falvakban tapasztalható. Itt minden negyedik válaszadó (26 százalék) már egészen biztos abban, hogy csinosítja a háza körüli területeket a következő 12 hónapban. Ahogy haladunk a nagyobb városok felé, ez az arány úgy csökken: Budapesten már csupán 10 százalék volt a pozitív válaszok aránya.

Hirdetés

A megkérdezettek többségének (80 százalék) nem volt ismert, hogy az idén indított, 50 százalékos otthonfelújítási támogatást kert, udvar vagy terasz rendbetételéhez is igénybe lehet venni.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/06/04/otthonfelujitasi-tamogatas-kertfelujitas-felmeres/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hamarosan újabb vállalkozásfejlesztési támogatásra lehet pályázni

Hamarosan újabb vállalkozásfejlesztési támogatásra lehet pályázni

Június 28-tól pályázhatnak a vállalkozások az Irinyi terv iparstatégiai program támogatására, többek között kapacitás- és termékkínálat …