2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A Hunguest Hotels lépett először: nagyvonalú gesztus az egészségügyben dolgozóknak

Hirdetés

A Hunguest Hotels lépett először: nagyvonalú gesztus az egészségügyben dolgozóknak

Május 7-től megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, három hotel all inclusive akciót is kínál vendégeinek a következő időszakban – olvasható az OPUS GLOBAL és a Hunguest Hotels közös közleményében.

A szállodalánc a társadalmi felelősségvállalás jegyében, egyedülálló módon kívánja kifejezni köszönetét a koronavírus-járvány elleni küzdelemben megfeszített munkát végzőknek:

az első 1000 egészségügyi dolgozó díjmentesen foglalhat két főre szóló két éjszakás csomagot félpanziós ellátással a kijelölt szállodákba.

Hirdetés

Ezen túl az egészségügyi dolgozók 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a következő három héten történő foglalás esetén december 17-ig. Az egészségügyi kedvezmény az érkezéskor bemutatandó munkáltatói igazolással vehető igénybe, a dokumentum letölthető a Hunguest Hotels weboldaláról.

Közölték, a 2020 novembere óta tartó kényszerű üzemszünet alatt a szállodalánc sokat tett a jobb vendégélményért, és számos karbantartási munkát is elvégzett az elmúlt hónapokban. A Hunguest szállodáit, a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően, a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe.

A védettség ellenőrzése az érkezéskor történik a bejelentkezés gördülékenységének biztosítása mellett, de már a foglalásnál is felhívják erre a feltételre a vendégek figyelmét. Az üzleti célú vendégek változatlan keretek között vehetik igénybe a szállodák szolgáltatásait. A kedvezmény az alábbi szállodákban vehető igénybe: Hunguest Hotel Erkel, Hunguest Hotel Freya, Hunguest Hotel Pelion, Hunguest Hotel Répce Gold és Hunguest Hotel Sóstó.

A szállodalánc és a Mészáros Csoport ezzel a gesztussal szeretné kifejezni köszönetét az egészségügyi ellátásban dolgozók koronavírus-járvány ideje alatt tanúsított heroikus munkájáért

– áll a közleményben. 

Így változik az életünk négymillió beoltott után

A fokozatos újraindítás következő intézkedései <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/04/29/hunguest-hotels-ujranyitas-vendeglatas-szalloda-szallodalanc-kedvezmeny-egeszsegugyi-dolgozok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sokan nem tartják jól a háziállataikat

Sokan nem tartják jól a háziállataikat

Magyarországon ma is több tízezer kutya kóborol országszerte, a kontroll nélkül szaporodó gazdátlan macskák száma …