2022. szeptember 27., keddMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A GVH elrendelte két szlovák Elf Bar-webáruház lekapcsolását

Hirdetés

A GVH elrendelte két szlovák Elf Bar-webáruház lekapcsolását

A nemzeti versenyhatóság nyáron indított vizsgálatot két szlovákiai vállalkozással szemben, mivel valószínűleg mindketten tisztességtelenül hirdetik e-cigarettáikat, illetve a gyermekek körében népszerű, ezért különösen káros ízesített Elf Bar termékeket a magyar fogyasztóknak.

A Versenyhivatal az ügy körülményeinek mérlegelését követően úgy döntött: ideiglenes intézkedést foganatosít és lekapcsoltatja a két céggel a szóban forgó (magyar nyelvű) webáruházakat.

A termékek súlyos egészségügyi veszélyeire korábban az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés- egészségügyi Intézet is felhívta a figyelmet, a dohánytermékek kereskedelmének felügyeletét ellátó Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága pedig ingyenesen hívható, zöld számon fogadja az állampolgári bejelentéseket a termékek értékesítéséről.

Forrás:
https://www.origo.hu/jog/20220919-origo-jog-gazdasagi-versenyhivatal-elf-bar-szlovak-webaruhazak.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lehet, hogy nettó befizetők leszünk, de ezen nem szabad múlnia az uniós tagságnak

Lehet, hogy nettó befizetők leszünk, de ezen nem szabad múlnia az uniós tagságnak

Orbán Viktor tusványosi beszédében arra is utalt, hogy 2030 környékére nettó befizető lehet az Európai …