2022. július 7., csütörtökMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A GVH elkaszálta a Kasza Tibit

Hirdetés

A GVH elkaszálta a Kasza Tibit

Aki nem követi napi szinten Kasza Tibi, a Szerencsekerék című műsor vezetőjének 1,1 millió követővel rendelkező Facebook-oldalát, valamint további közösségi médiafelületeit, az utcai óriásplakátokról tudhatta meg, hogy az ország egyik legnépszerűbb influenszere tavaly életmódváltásba fogott, és rengeteget fogyott.

Kasza Tibi tavaly nyáron tette közzé közösségi oldalán, hogy két hónap alatt 15 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. A celeb állítása szerint a nagyszerű eredményt többek között azzal érte el, hogy saját magán próbált ki egy speciális diétát, valamint egy saját fejlesztésű termékcsaládot.

Akkor Kasza Tibi arról is írt, hogy ez volt a próba tétje: a termékcsaládot kihozták, miután hatékonyan és szenvedés nélkül fogyott le vele. Ez volt a reklám helye.

Kasza Tibi azóta is rendületlenül népszerűsíti az interneten és a plakátokon életmódváltó programját, valamint webshopjában kapható termékeit, köztük kozmetikai szereket és étrendkiegészítőket.

Hirdetés

Felvetődött a gyanú, hogy megtévesztők Kasza Tibi reklámjai

A nemzeti versenyhatóság most vizsgálatot indított a Challenge étrendkiegészítőket forgalmazó Manker Beauty Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vel szemben.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/06/15/kasza-tibi-gvh-versenyhivatal-challenge-manker-fogyas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rekordösszegű kárkifizetéseket hozhat az idei viharszezon

A júniusi adatok szerint a társaságok ebben a hónapban 21 ezer bejelentés nyomán több mint …