2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A Gránit Bank Magyarország leggyorsabban növekvő digitális bankja

A Gránit Bank Magyarország leggyorsabban növekvő digitális bankja

Az Egyesült Királyság egyik vezető pénzügyi lapja, a Global Banking and Finance Review Magazine a Gránit Banknak ítélte a “Leggyorsabban Növekvő Digitális Bank Magyarországon 2023″ díjat. Az alapítása óta digitális üzleti modellt képviselő Gránit Bank a fenntarthatóan profitábilis növekedésben hisz. „Célunk, hogy folyamatos értékteremtéssel, innovációkkal egyre magasabb ügyfélélményt nyújtsunk, és konzervatív operációval növeljük a részvényesi értéket” – mondta Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója a nemzetközi elismerés kapcsán.

A “Leggyorsabban Növekvő Digitális Bank Magyarországon 2023″ díj elismerése a Gránit Bank által megvalósított üzleti modellnek és kifejezi a munkatársaim nemzetközi mércével is kiemelkedő teljesítményét.”

A Bank – fenntarthatósági céljaival összhangban – digitális szolgáltatásainak köszönhetően alapítása óta közel 40 millió A4-es lapot takarított meg, amivel mintegy 10 ezer fát mentett meg a kivágástól.

A Gránit Bank mobilapplikációt használók száma folyamatosan emelkedik, immár az ügyfelek 80 százaléka napi szinten aktívan használja az alkalmazást, és 90 százalékuk elégedett is vele.

A Gránit Bank a magasabb ügyfélélmény érdekében folyamatosan bővíti mobilbankjának funkcionalitását, beleértve a befektetési szolgáltatások széles körét, és az év végéig további új, devizaszolgáltatásokhoz kapcsolódó megoldásokat is elérhetővé tesz ügyfelei számára.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230919-magyarorszag-leggyorsabban-novekvo-bankja-a-granit-bank-lett.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szijjártó Péter: 54 milliárd forintos beruházással és 300 munkahellyel érkezik Magyarországra a LEGO-csoport

Szijjártó Péter: 54 milliárd forintos beruházással és 300 munkahellyel érkezik Magyarországra a LEGO-csoport

A minisztérium közleménye szerint a tárcavezető a dán tulajdonosi hátterű LEGO Manufacturing Kft. új beruházásának …