2024. július 20., szombatMa Illés napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.20. Illés Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A Független Benzinkutak Szövetsége felháborodva reagált cikkünkre

Hirdetés

A Független Benzinkutak Szövetsége felháborodva reagált cikkünkre

A Független Benzinkutak Szövetsége nemrég megjelent cikkünkre – amelyben egyébként csak az üzemanyag drágulásáról számoltunk be –  reagálva közölte: „A legmesszemenőbben visszautasítjuk az Index portál hanghordozását, gyűlöletkeltő kampányát, amit a magyar tulajdonban lévő benzinkutakkal szemben megengednek maguknak!”.

Írásunkban mindössze arra emlékeztettük az olvasókat az áremelkedéssel kapcsolatban, hogy Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az üzemanyag áremelkedésének folyamatára pénteken egy közleményben reagált. A tárcavezető felszólította a kereskedőket, hogy a családok védelme érdekében térjenek vissza a korábbi hónapok gyakorlatához, és áraikat mérsékeljék a szomszédos országok átlaga alatti szintre. Ugyanakkor szavainak nem lett hatása, hiszen szombaton is emelkedett a benzin ára – és ezt követte az újabb, hétfői áremelkedés is, amelyről fenti cikkünkben írtunk. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2024/07/01/fuggetlen-benzinkutak-szovetsege-benzin-gazolaj-uzemanyagar-reakcio/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Budapesten 110 késést és 12 járattörlést hozott a globális informatikai üzemzavar

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren eddig összesen 110 késés és 12 járattörlés mutat a …