2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A fiatalok startup vállalkozását támogató program indul

Hirdetés

A fiatalok startup vállalkozását támogató program indul

Kiemelte: az induló vállalkozásoknak szóló programot tavaly írták ki először, akkor több mint 100 fiatal pályázott ötletekkel, amelyekből 19 elképzelés megvalósítását segítették; idén már másodszor lehet jelentkezni – írja az MTI.

A Nemzeti Tehetség Program – amelyhez a startup program is tartozik – keretében összességében évente 300-350 ezer fiatalt támogatnak, a program létrehozása óta eltelt 14 év alatt 19 ezer projekt keretében összesen 33 milliárd forintot helyeztek ki – mutatott rá.

Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára

Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára

Hirdetés

Fotó: Soós Lajos / MTI

Az államtitkár jelezte, hogy jelenleg az egészségügyi-szociális területen, a zöld témakörben várják a vállalkozói ötleteket, továbbá olyan elképzelések megvalósulását támogatnák, amelyek közösségi problémákra nyújtanak megoldást.

A program egyedisége abban áll, hogy nem csak anyagi támogatást, hanem összetett szakmai felkészítést is nyújtanak a nyerteseknek – húzta alá.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/11/22/kulturalis-es-innovacios-miniszterium-fiatalok-startup-vallalkozas-tehetsegprogram-hornung-agnes-nemzeti-tehetseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Még nincs vége a drágulásnak az Európai Központi Bank szerint

Még nincs vége a drágulásnak az Európai Központi Bank szerint

Az Európai Központi Bank (EKB) tovább emeli a kamatokat annak ellenére is, hogy lassul az …