2024. július 20., szombatMa Illés napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.20. Illés Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A cégek többsége kávéra is többet költ, mint vállalati egészségügyre

Hirdetés

A cégek többsége kávéra is többet költ, mint vállalati egészségügyre

Kóka János, a Doktor24 felügyelőbizottságának elnöke és Lancz Róbert, az igazgatóság elnöke páros interjút adott az Economxnak, amelyben beszéltek a várólista-csökkentő programjukról, a nemzeti tőke szerepéről az egészségügyben, a magán- és az állami szféra szétválasztásáról, valamint arról is, hogy a munkavállalók egyre nagyobb százalékának fontos az egészségbiztosítás.

Kitértek többek között arra is, hogy:

  • Újra 100 százalékos tulajdonosai a közel 20 éve alapított vállalatnak, miután visszavásárolták a Futó Csoporttól a részesedésüket.
  • 2024-ben 1,5 milliárdos nyereségnövekedésre számítanak a tavalyi eredményekhez képest, hiszen tapasztalataik alapján „a lakosság több magánegészségügyi szolgáltatást vesz igénybe, mint egy évvel korábban”.
  • 2020 óta építettek egy „egyedülálló szolgáltatási platformot, amely vállalatirányítási, betegellátás-szervezési, beszerzési, és minőségbiztosítási elemekből áll”, hogy ne csak egymástól független klinikák és kórházak szövetségeként működjenek.
  • Elsőként vezettek be Magyarországon egy mesterségesintelligencia-alapú betegosztályozó és tünetkereső rendszert, de további újításokon is dolgoznak, hogy minél kevesebbet kelljen várakoznia a betegeknek. Lancz azonban még így is elégedetlen, szerinte nem tudnak olyan ütemben haladni, ahogy szeretnének. 
  • Veszteséggel végeznek közfinanszírozású csípő- és térdprotézis-műtéteket, e veszteségeket a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2024/06/25/maganegeszsegugy-interju-economx-doktor24-koka-janos-lancz-robert/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Budapesten 110 késést és 12 járattörlést hozott a globális informatikai üzemzavar

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren eddig összesen 110 késés és 12 járattörlés mutat a …