2022. május 24., keddMa Eszter napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.24. Eszter Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A britek megfogták Putyin barátnőjét

Hirdetés

A britek megfogták Putyin barátnőjét

Az intézkedés része annak a széles körű brit fellépésnek, amelyet Ukrajna megtámadására válaszul indítottak. A szankciók azon személyek ellen irányulnak, akiket a kormány azzal gyanúsít, hogy az orosz vezető nevében vagyont birtokolnak.

Az Egyesült Királyság külügyminisztériuma közölte: a büntetőintézkedéseket Kabajeva nagymamája, Putyin volt felesége, Ljudmila Ocseretnaja, valamint Putyin több unokatestvére ellen is bevezették.

A brit kormány szerint Kabajeva „szoros személyes kapcsolatban” áll Putyinnal, pletykák szerint korábban az élettársa is volt.

Hirdetés

Ezzel a lépéssel London megelőzte Amerikát. Ugyanis Washingtonban eddig elzárkóztak Kabajeva szankcionálásától, mivel attól tartottak, hogy ez tovább fokozhatja az ellenségeskedést Moszkva és az Egyesült Államok között – ahogy azt a Wall Street Journal ismertette. Most a Biden-kormányzat egyik tisztviselője pénteken azt mondta, hogy az Egyesült Államok továbbra is csak vizsgálja a lehetséges büntetőintézkedést.

Két uniós diplomata szerint az Európai Unió is tervezi, hogy büntetni fogja Kabajevát. A diplomaták korábban aggodalmuknak adtak hangot azzal […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/05/13/haboru-orosz-ukran-konfliktus-szankcio-recesszio-putyin/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kilőtt a budapesti tőzsde

Kilőtt a budapesti tőzsde

A részvénypiac forgalma 10,6 milliárd forint volt, a vezető részvények ára nőtt az előző napi …