2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A Booking.com korábbi vezetőjét igazolta egy magyar turisztikai ügynökség

Hirdetés

A Booking.com korábbi vezetőjét igazolta egy magyar turisztikai ügynökség

Terjeszkedésének részeként új nemzetközi értékesítési igazgató csatlakozott az Everguest csapatához. A magyar turisztikai ügynökség legújabb tagja, Neil Middleton korábban a Booking.com és az Expedia Group vezetőjeként vált ismertté. Feladata, hogy angliai bázissal erősítse a szállodákkal és éttermekkel való partneri kapcsolatok kiépítését.

Az Everguest a koronavírus által leginkább sújtott időszakban, másfél évvel ezelőtt indult. Az elsősorban szállodákat és éttermeket célzó cég először Magyarországon kezdte meg a tevékenységét, majd a keleti világ egyik üzleti és pénzügyi központja, Szingapúr felé nyitott. 

Terjeszkedésük következő lépéseként hozták létre a nemzetközi értékesítési igazgató pozíciót, amelyre Angliából igazolták le Neil Middletont, aki legutóbb a Booking.com-nál dolgozott Global Key Accounts Lead pozícióban.

[…]Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/10/19/turizmus-booking-everguest-middleton/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Végre jó volt a hangulat az európai tőzsdéken

Végre jó volt a hangulat az európai tőzsdéken

Pálfordulás volt a meghatározó európai börzéken. Tegnap az új vírusvariáns pirosba borította a tőzsdéket, veszteségre …